{**}

Wordt binnenkort gelanceerd...Op deze pagina vindt u de projecten die in volle ontwikkeling zijn. Deze projecten zullen binnenkort gelanceerd worden. Bent u geïnteresseerd in 1 van deze laat dan gerust uw e-mailadres na of stuur een mailtje en dan brengen wij u op de hoogte van zodra wij dit project lanceren.


In Ontwikkeling

Woonproject met 13 wonigen

Terreststraat - HouthulstBinnenkort lanceren wij een nieuwe verkaveling waarin er 13 nieuwbouwwoningen zullen voorgesteld worden.


Binnenkort lanceren wij een nieuwe verkaveling waarin er 13 nieuwbouwwoningen zullen voorgesteld worden. Deze verkaveling is gelegen op het hoogste punt van Houthulst, de 'Terrestberg' zoals deze in de volksmond wordt genoemd. 

Wenst u meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren. 

 

Hou me op de hoogte!

Luxueuze appartementen vlakbij het centrum.

Residentie - VeurneBinnenkort lanceren wij onze nieuwe residentie te Veurne, waar wij 7 luxueuze leefappartementen zullen voorstellen.


Binnenkort lanceren wij onze nieuwe residentie te Veurne, waar wij 7 luxueuze leefappartementen zullen voorstellen. Dit project is gelegen op wandelafstand van de grote markt, winkels, openbaar vervoer,...

Wenst u meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren. 

Hou me op de hoogte!

Woonverkaveling

Staatsbaan - KortemarkBinnenkort lanceren wij onze nieuwe verkaveling te Zarren (Kortemark), waar wij 9 woningen zullen bouwen.


Binnenkort lanceren wij onze nieuwe verkaveling te Zarren (Kortemark), waar wij 9 woningen zullen bouwen. De verkaveling is gelegen tussen Diksmuide en Lichtervelde, in de nabijheid vind je alle nodige voorzieningen. 

Wenst u meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren. 

Hou me op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte bij nieuwe projecten!

SCHRIJF NU IN