{**}

Laatste nieuws

Wat nieuws na de Lock-down?Net voor de grote corona uitbraak, waren wij zeer trots...we hadden reeds de helft verkocht van ons 1ste eigen project. Maar dan brak dat nare virus uit.

De onzekerheid begon te dagen, wat zullen we nog mogen, komt er een lock-down, heb ik COVID-19, heeft iemand in het bedrijf het? De firma besliste om het bedrijf voorlopig te sluiten en alle bedienden van thuis uit te laten werken. Doordat wij zo kort op de bal hebben gespeeld, konden we na 2-weken reeds terug opstarten, eerst voorzichtig met kleinere equipes en na een week konden we terug iedereen volop aan het werk zetten. Door deze aanpak konden we ervoor zorgen dat onze werven niet of geen vertraging opliepen, iets waar we toch wel zeer trots op zijn. 

Maar nu terug naar de basis van dit artikeltje :-). In ons woonproject 'Hoedt' te Poelkapelle hebben we ondertussen 50% verkocht, en momenteel staat de allerlaatste woning te koop. Deze woning is wind en waterdicht, de muren werden reeds uitgeplakt en er werd gechapt. Dat wil zeggen dat de diegene die de woning koopt enkel nog zijn keuze qua keuken, sanitair en vloer moet maken en dat hij/zij er snel in kan trekken. Oh en als pluspunt zit er ook een aparte garage inbegrepen in de aankoopprijs van de woning, deze is te bereiken via uw tuin. Alsook worden de tuinen afgewerkt met een mooi terras, wordt het gras gezaaid en de afscheiding voor de hond wordt ook voorzien. 

Ondertussen werken we ook vlijtig verder aan het appartementsgebouw, die gelegen is achter de huizen. De appartementen zijn allemaal gericht naar de ongelooflijk mooie verzichten aan de achterkant van het gebouw. Dit werd zo ontworpen om te zorgen dat er geen of zo weinig mogelijk inkijk is in de tuinen van de huizen. 

De appartementen beschikken allemaal over 2 slaapkamers, een ruime leefruimte met open keuken(te kiezen naar smaak), badkamer met inloopdouche en dubbel lavabo meubel, ruim zongericht terras met een adembenemd mooi uitzicht op de achterliggende velden. (Bij mooi weer kun je zelf zo ver kijken dat je de Kemmelberg kunt zien vanop het terras)

De bouw van de appartementen is ook al een heel stuk gevorderd, momenteel zijn ze bezig met het leggen van het dak, de ramen werden opgemeten en zullen binnenkort dan ook worden geplaatst. 

Wenst u een bezoek te brengen aan onze allerlaatste woning of aan 1 van de overgebleven appartementen, aarzel niet om ons te contacteren of kom vrijblijvend langs bij Capucine op zaterdagochtend van 10 tot 12u op de werf zelf (Houthulstseweg 15-Poelkapelle) en zij zal u met veel plezier wat meer vertellen over dit mooi woonproject. Capucine zal aanwezig zijn iedere zaterdagochtend vanaf 23 mei. We nemen ook de nodige maatregelen om u in veilige omstandigheden te verwelkomen, dat wil zeggen genoeg afstand, ontsmetten van de handen en waar nodig een mondmasker. Wij verwelkomen jullie met veel plezier op de werf. 

Hopelijk tot snel! 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Zelf bouwgrond te koop?

Contacteer ons